دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه 1

 

https://www.mp4.ir/Video?Watch=71605-516543326

 

 

برای اینکه خمیر تارت ته قالب زیاد پف نکند چه باید کرد؟
(1خمیر را خیلی نازک باز کرده، کف قالب پهن میکنیم.
(2پس از آنکه کف و دیوارههای قالب را با خمیر پوشاندیم ته آن چنگال میزنیم.
(3پس از آنکه کف و دیوارههای قالب را با خمیر پوشاندیم ته آن آب میپاشیم.
(4پس از آنکه خمیر را پهن کردیم رویش آرد میپاشیم

برای تهیه کیش قارچ آن را به چه روشی آماده میکنیم؟
(1شسته، خرد کرده، مقداری آبلیمو زده بعد تفت میدهیم.
(2بخارپز کرده، مقداری آبلیمو زده بعد تفت میدهیم.
(3قارچ را آبپز کرده و به مواد اضافه میکنیم.
(4از کنسرو قارچ استفاده میکنیم

چرا خمیر فونسه را لای پلاستیک باز میکنیم؟
(1چون خمیر به آرد اضافی نیاز ندارد.
(2چون خمیر نرم است و اگر روی میز باز شود، به میز کار میچسبد.
(3چون خمیر بدون اینکه به روغن بیافتد راحت باز میشود.
(4همه موارد درست است

چرا آرد را الک میکنیم؟
(1چون باعث هوادهی آرد میشود. (2چون رطوبت آرد گرفته میشود.
(3چون ذرات ناخالصی آرد گرفته میشود. (4همه موارد درست است

مواد لازم برای تهیه پاته گوشت گوساله کدام است؟
(1فیله گوشت گوساله + پیاز داغ + گوجه فرنگی + خمیر فونسه
(2فیله گوشت گوساله + قارچ سرخ شده + پیاز داغ + خمیر فونسه
(3قلوهگاه گوساله + سیبزمینی سرخ شده + پیاز داغ + خمیر فونسه
(4فیله گوشت گوساله + قارچ سرخ شده + پیاز داغ + خمیر هزار لا

در تهیه کدام خمیر آن را چند بار تا زده و دوباره باز میکنیم؟
(1خمیر فونسه (2خمیر کلمی (3خمیر یوفکا (4خمیر پاته

برای اینکه غذاهای خمیری داخل فر خشک نشود به چه روشی عمل میکنیم؟
(1پس از خارج کردن از فر روی غذا را میپوشانیم.
(2داخل فر یک ظرف کوچک آب جوش قرار میدهیم.
(3روی خمیر آب میپاشیم.
(4بعد از پختن خمیر روی آن آب میپاشیم

پنیر مورد استفاده در کیش قارچ و پیازچه چیست؟
(1پنیر لیقوان (2مخلوطی از پنیر مزهدار و کشدار
(3پنیر صبحانه (4پنیر فیلافیلا

پایها و کیشها جزء ............. میباشند:
(1غذای اصلی (2دسرها
(3پیشغذا (4اردورها

برای درست کردن دلمه از چه سبزیهایی استفاده میشود؟
(1اسفناج و گشنیز (2جعفری و شوید
(3سبزیجات معطر (4سبزی سرخ شده

مواد تهیه دلمه بادمجان کدام است؟
(1گوشت، پیاز، لپه، برنج، رب، بادمجان، کره، ادویه، سبزی معطر، نمک و فلفل
(2گوشت، برنج، رب، بادمجان، کره، ادویه، سبزی معطر
(3گوشت، بادمجان، لپه، رب، کره، ادویه، سبزی معطر
(4گوشت، برنج، لپه، رب، کره، ادویه، سبزی معطر

گوشت دلمه ها را چگونه آماده میکنیم؟
(1گوشت را با نمک و فلفل و پیاز رنده شده مخلوط و تفت میدهیم.
(2گوشت را خام به مواد اضافه کرده
(3گوشت را با لپهی پخته به مواد اضافه میکنیم.
(4گوشت به دلمه ها نمیزنیم

مواد تهیه دلمه فلفل چه میباشد؟
(1سبزی دلمه، برنج، نمک و فلفل، رب، روغن مایع
(2گوشت، سبزی دلمه، پیاز، برنج، فلفل دلمهای، در چند رنگ، روغن، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل
(3گوشت، سبزی دلمه، پیاز، برنج، روغن مایع، رب
(4گوشت، سبزی دلمه، پیاز، فلفل دلمهای، رب

مواد تهیه دلمه گوجه فرنگی کدامند؟
(1گوشت، پیاز، لپه، برنج، رب، گوجه فرنگی سفت، کره، ادویه، نمک و فلفل، سبزی معطر
(2لپه، برنج، گوشت، کره، ادویه، نمک و فلفل، سبزی معطر
(3گوشت، لپه، کره، ادویه، نمک، فلفل، سبزی معطر
(4گوشت، ادویه، نمک و فلفل، سبزی معطر، گوجه فرنگی

مواد تهیه دلمه مو کدامند؟
(1برگمو، گوشت چرخ کرده، برنج، نمک و فلفل
(2لپه، بلغور، کره، غوره یا گوجه سبز، ماست، ادویه
(3سبزی دلمه، خلال سیر سرخ شده، پیاز سرخ شده، زردچوبه
(4تمام موارد صحیح است

برای پخت دلمه برگمو داخل قابلمه و روی دلمه ها چه چیزی گذاشته میشـود تـا موقـع پخـت دلمه ها متلاشی نشوند؟
(1کاهو کف قابلمه و روی دلمه ها میگذاریم. (2بشقاب چینی هم کف قابلمه و هم روی قابلمه
(3نان کف قابلمه و روی قابلمه میگذاریم. (4چیزی نمیگذاریم، دلمه ها را مرتب میچینیم